foto

Tenniel Evans

  • nar. 17.5.1926
    Nairobi, Keňa
  • zem. 10.6.2009 (83 let)
    Wycombe, Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Giving Tongue (TV film)
1986 Čtvrté patro (TV film)
1984 Sakharov (TV film)
1983 Henry VI, Part One (TV film)
Henry VI, Part Three (TV film)
Henry VI, Part Two (TV film)
Richard III. (TV film)
1982 The Merry Wives of Windsor (TV film)
The Tale of Beatrix Potter (TV film)
1977 Heydays Hotel (TV film)
1971 Rillington Place č.10
1970 Doznání
1969 Walk a Crooked Path
1962 Jen dva mohou hrát
1961 Never Back Losers

TV seriály

2010 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál) - a.z.
Doktorova smrt - 2. část (S04E06) - a.z.
2003 William and Mary (TV seriál)
1998 Mortimer's Law (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1995 Thief Takers (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1994 Anna Lee (TV seriál)
Little Napoleons (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 September Song (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Rides (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Knights of God (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Inside Story (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
Worlds Beyond (TV seriál)
1985 Late Starter (TV seriál)
Lytton's Diary (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
The Stamp of Greatness (TV seriál) - a.z.
Theatre Night (TV seriál)
1984 Driving Ambition (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Tančící figurky (S01E02)
1983 The Citadel (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Two of Us, The (TV seriál)
1980 Jistě, pane ministře (TV seriál)
Juliet Bravo (TV seriál)
Maria Marten or Murder in the Red Barn (TV seriál)
Question of Guilt, A (TV seriál)
Sink or Swim (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1978 Everyday Maths (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Murder Most English: A Flaxborough Chronicle (TV seriál)
Raven (TV seriál)
Neskutečné historky (TV seriál)
Pařát a jeho kletba (S01E06)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
Ghosts of Motley Hall, The (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
My Brother's Keeper (TV seriál)
The Hanged Man (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
The Squirrels (TV seriál)
1973 Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1972 Country Matters (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Full House (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
Budgie (TV seriál)
Fenn Street Gang, The (TV seriál)
Trial (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Codename (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Roads to Freedom (TV seriál)
1969 Big Breadwinner Hog (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Milovníci ptactva (E06)
Take Three Girls (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
Sanctuary (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
Seven Deadly Sins (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Rat Catchers (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Blackmail (TV seriál)
Jury Room (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Undermind (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Hidden Truth, The (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
1963 Best of Friends (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
Somerset Maugham Hour (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1961 Biography (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky