foto

Jean-Loup Wolff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 À la recherche du temps perdu (TV film)
2004 Grande école
2001 Bratrstvo vlků - Hon na bestii
1999 Dopis
1998 Villa vanille (TV film)
1995 Marie Nazaretská
1990 Un week-end sur deux
1982 Danton
1969 À propos de la femme

TV seriály

2001 Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
1999 Mission protection rapprochée (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Faux sanglants (S01E03)
1996 Nouvelle tribu, La (TV seriál)
1989 Le triplé gagnant (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)
1986 Symphonie (TV seriál)
1972 Lidé z Mogadoru (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky