foto

Isaac Hagy

  • nar. 1984
    Lost Nation, Iowa, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Guava Island
2013 Medeas
2012 Most Fun I've Ever Had With My Pants On, The
2011 Jess + Moss

TV seriály

2018 American Vandal (TV seriál)
All Backed Up (S02E06)
Leaving a Mark (S02E03)
Atlanta (TV seriál)
Woods (S02E08)
Money Bag Shawty (S02E03)
Alligator Man (S02E01)
2017 Sea Oak (TV seriál)
2016 Atlanta (TV seriál)
The Jacket (S01E10)
Juneteeth (S01E09)
Value (S01E06)
další epizody (5)

Dokumentární

2016 Chef's Table (TV seriál)
Gaggan Anand (S02E06)
2015 A Faster Horse
2014 Zítra už tu nebudem
2010 Bouncing Cats
2008 Unlikely Weapon, An

Hudební videoklipy

2017 JAY-Z - Moonlight (hudební videoklip)
2013 Bad Habit (hudební videoklip)
2010 B.o.B - Airplanes ft. Hayley Williams of Paramore (hudební videoklip)
Bruno Mars - Grenade (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Jess + Moss

Producentská filmografie

Filmy

2011 Jess + Moss

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2008 Unlikely Weapon, An

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace