foto

Fanny Carby

  • nar. 2.2.1925
    Sutton, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 20.9.2002 (77 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Nebezpečné podezření (TV film)
1997 Mrs. Dalloway
1989 Berte Rigby, jsi hlupák
1986 Biggles
Hra na vraždu (TV film)
Little Match Girl, The (TV film)
1985 Florence Nightingaleová (TV film)
1984 Lassiter
1983 The Crystal Cube (TV film)
1981 Bankovní loupež
1980 Sloní muž
1977 Let's Get Laid
1974 Last Turkey in the Shop Show, The (TV film)
1972 A Day in the Death of Joe Egg
1970 Junket 89
One Brief Summer
1969 Jaká to rozkošná válka!
Počítám do jedenácti
1967 Jak jsem vyhrál válku
1966 Idol, The
The Family Way
1963 Sparrows Can't Sing
What a Crazy World
1962 Some People
The Share Out
The Traitors
1961 Kitchen, The
1957 The Secret Place
1956 Blonde Bait
Women Without Men
1953 Meet Mr. Lucifer
1952 Klub Pickwickovců
Operation Diplomat

TV seriály

1996 Legacy of Reginald Perrin, The (TV seriál)
1994 Middlemarch (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1987 Villém Tell (TV seriál)
1986 David Copperfield (TV seriál)
1985 Drummonds (TV seriál)
1984 Bottle Boys (TV seriál)
Cockles (TV seriál)
Mitch (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1981 Nanny (TV seriál)
Private Schulz (TV seriál)
1980 Forgive Our Foolish Ways (TV seriál)
History of Mr. Polly, The (TV seriál)
Juliet Bravo (TV seriál)
The Good Companions (TV seriál)
1977 Galton & Simpson Playhouse, The (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Ten from the Twenties (TV seriál)
1972 Both Ends Meet (TV seriál)
Love Thy Neighbour (TV seriál)
Love and Mr Lewisham (TV seriál)
Milligan in... (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1971 Fenn Street Gang, The (TV seriál)
Shirley's World (TV seriál)
1970 From a Bird's Eye View (TV seriál)
Oh in Colour (TV seriál)
1969 Curry & Chips (TV seriál)
On the Buses (TV seriál)
The Flaxton Boys (TV seriál)
1968 Her Majesty's Pleasure (TV seriál)
Journey to the Unknown (TV seriál)
Nearest and Dearest (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Mrs Thursday (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Pardon the Expression (TV seriál)
1964 Room at the Bottom (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Life and Death of Sir John Falstaff (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Television World Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Crime of the Century, The (TV seriál)
Nathaniel Titlark (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.
1968 Scene (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Marty Feldman Comedy Machine, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky