foto

Ivan Victor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Irreversible (TV film)
2012 Happy Valley (TV film)
2011 Civil War on Drugs, The
Iceland (TV film)
2010 Darnell Dawkins Mouth Guitar Legend
2008 Nejtajnější přání
2005 Jackass: Gumball Rally (TV film)
2000 Tom Green Cancer Special, The (TV film)
1995 Flesh Suitcase

TV seriály

2019 Florida Girls (TV seriál)
2018 Cobra Kai (TV seriál)
K smíchu (TV seriál)
Some Day (S01E10)
Kintsugi (S01E07)
Bye, Mom! (S01E04)
další epizody (4)
Lodge 49 (TV seriál)
2017 The Bold Type (TV seriál)
Before Tequila Sunrise (S01E09)
The Breast Issue (S01E06)
The Woman Behind the Clothes (S01E03)
The Mayor (TV seriál)
Buyer's Remorse (E03)
The Filibuster (E02)
Outsiders (TV seriál)
Unbroken Chain (S02E13)
Loyal to the Bone (S02E09)
Kill or Be Killed (S02E06)
další epizody (4)
2016 Atlanta (TV seriál)
The Big Bang (S01E01)
Baskets (TV seriál)
2015 Blunt Talk - Plané řeči (TV seriál)
Od A do Z (TV seriál)
M Is for Meant to Be (E13)
K Is for Keep Out (E11)
2014 Od A do Z (TV seriál)
I Is for Ill Communication (E09)
H Is for Hostile Takeover (E08)
F Is for Fight, Fight, Fight! (E06)
další epizody (4)
2013 Goldbergovi (TV seriál)
Wilfred (TV seriál)
Comfort (S03E02)
2012 1600 Penn (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Bus Tour (S04E21)
The Debate (S04E20)
Live Ammo (S04E19)
další epizody (7)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
The Trial of Leslie Knope (S04E09)
The Treaty (S04E07)
End of the World (S04E06)
další epizody (12)
2010 Parks and Recreation (TV seriál)
Freddy Spaghetti (S02E24)
The Master Plan (S02E23)
Telethon (S02E22)
další epizody (8)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Tom's Divorce (S02E11)
The Camel (S02E09)
Greg Pikitis (S02E07)
další epizody (7)
Larry, kroť se (TV seriál)
Funkhouser's Crazy Sister (S07E01)
2004 Pilot Season (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)
2002 Doggy Fizzle Televizzle (TV seriál)
2000 Jackass - naprostí šílenci (TV seriál)
The Lyricist Lounge Show (TV seriál)
1994 Tom Green Show, The (TV seriál)

Dokumentární

2003 Family Business (TV seriál)
I'm with Busey (TV seriál)

TV pořady

2011 Kouzla filmových maskérů (TV pořad)
2008 Randy Jackson uvádí: Nejlepší Americká Dance Crew (TV pořad)
2007 Rock of Love with Bret Michaels (TV pořad)
Whitest Kids U'Know, The (TV pořad)
2005 Kathy Griffin: My Life on the D-List (TV pořad)
Nick Cannon Presents Wild 'N Out (TV pořad)
2002 Osbournovi (TV pořad)
2001 The Andy Dick Show (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Filmy

2005 Jackass: Gumball Rally (TV film)

TV seriály

2000 Jackass - naprostí šílenci (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace