foto

Kenneth Midwood

  • nar. 8.9.1921
    Dewsbury, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.1.2007 (85 let)
    Denville Hall, Northwood, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Beryl Markham: A Shadow on the Sun (TV film)
1987 Čtvrtý protokol
1981 Good Soldier, The (TV film)
1960 Urge to Kill
1957 The Counterfeit Plan
1956 Bitva u La Plata
1955 Dial 999
Útěk z Colditzu
1952 Floating Dutchman, The

TV seriály

1992 Covington Cross (TV seriál)
Armus se vrací (E02)
1988 Hannay (TV seriál)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
Intimate Contact (TV seriál)
1985 Vdovy (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1982 Fame Is the Spur (TV seriál)
Hodina s Agathou Christie (TV seriál)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1981 Cover (TV seriál)
Návrat na Brideshead (TV seriál)
Orphans of the Storm (E09)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Lost Boys, The (TV seriál)
1977 Wings (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1968 The Root of All Evil? (TV seriál)
1964 HMS Paradise (TV seriál)
1961 The Arthur Askey Show (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
O.S.S. (TV seriál)
1955 The Adventures of Annabel (TV seriál)
1953 The Quatermass Experiment (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky