foto

Freddie Kuguru

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dạ Cổ Hoài Lang
2016 The Breaks (TV film)

TV seriály

2019 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Fights a Fire Monster! (S04E07)
2018 Luke Cage (TV seriál)
All Souled Out (S02E05)
2016 Atlanta (TV seriál)
The Streisand Effect (S01E04)
2015 Super Wings (TV seriál)

Dokumentární

2013 Monumentální záhady (TV seriál)
2011 Mozek v akci (TV seriál)
2010 Záhady muzeí (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Manuál pro holky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace