foto

Rick Holmes

  • nar. 16.3.1963 (55 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Irreplaceable You
2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
2007 Dívka v parku
2004 Stepfordské paničky
2002 Spinster

TV seriály

2017 The Punisher (TV seriál)
Virtue of the Vicious (E10)
Front Toward Enemy (E09)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Prasečinky (S08E17)
2016 Atlanta (TV seriál)
Juneteeth (S01E09)
The Club (S01E08)
BrainDead (TV seriál)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Solve for X (S02E02)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Mediace (S03E03)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ztracené děti krve (S09E11)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Folly (S02E17)
1995 City, The (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace