foto

Rick Holmes

  • nar. 16.3.1963 (57 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Irreplaceable You
2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
2007 Dívka v parku
2004 Stepfordské paničky
2002 Spinster

TV seriály

2020 Tommy (TV seriál)
Vic (E07)
Smrt nás spojí (TV seriál)
Za to můžu já, ne ty (S02E09)
Doktoři (TV seriál)
Best Laid Plans (S03E12)
2019 Fosse/Verdonová (TV seriál)
Providence (E08)
Nowadays (E07)
All I Care About Is Love (E06)
další epizody (8)
Politik (TV seriál)
Říjnové překvapení (S01E03)
Harringtonova komoda (S01E02)
Smrt nás spojí (TV seriál)
Zkus mě zastavit (S01E08)
The Fix (TV seriál)
Scandal (E04)
2018 Černá listina (TV seriál)
Zarak Mosadek (č. 23) (S05E18)
2017 The Punisher (TV seriál)
Ctnost zlých (S01E10)
Čelem k nepříteli (S01E09)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Prasečinky (S08E17)
2016 Atlanta (TV seriál)
Juneteeth (S01E09)
The Club (S01E08)
BrainDead (TV seriál)
The Power of Euphemism: How Torture Became a Matter of Debate in American Politics (E07)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Solve for X (S02E02)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Mediace (S03E03)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ztracené děti krve (S09E11)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Folly (S02E17)
1995 City, The (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky