foto

Seon-bin Lee

  • nar. 7.1.1994 (25 let)
    Čchonan, provincie Jižní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Misyeon paseobeul
2018 Changgowl
2016 Gutbai singgeul

TV seriály

2020 Beomwisoosa (TV seriál)
2019 Widaehan syo (TV seriál)
2018 Seukechi (TV seriál)
2017 Keurimineol maindeu (TV seriál)
Missing9 (TV seriál)
2016 38 sagidongdae (TV seriál)
Anturaji (TV seriál)
Madam Angteuwan (TV seriál)
Tto ohaeyeong (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Oppa saenggak (TV pořad)
마스터 키 (TV pořad)
2013 Na honja sanda (TV pořad)
2011 정글의 법칙 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky