foto

Luck Hari

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Memory Thief, The
2003 Carolina
2001 Princezna a námořník (TV film)
1998 Černý čtvrtek
1994 Obchodníci s dětmi (TV film)

TV seriály

2005 Related (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Srdce temnoty (S10E13)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
That Was Then (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Plán (S02E03)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Dospět k přesvědčení (S04E09)
Pohotovost (TV seriál)
O Vánocích budu doma (S08E10)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Heart to Heart (S06E08)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
Nothing Sacred (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Krvavé ambice (S02E01)
Pohotovost (TV seriál)
Na to vsaď život (S03E18)
Frasier (TV seriál)
Na nic se mě neptej (S04E22)
Pozor na to, co si přeješ (S04E21)
Lhář, lhář! (S04E10)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Policejní příběh (S03E20)
Šachy bolí (S03E18)
Smím prosit, Daphne? (S03E13)
další epizody (4)
1995 Frasier (TV seriál)
Frasier kazí Vánoce (S03E09)
1994 Frasier (TV seriál)
Kandidát (S02E07)
Rozpravy nad kávou (S01E24)
Nilesova kniha snů (S01E22)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Bob (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky