foto

Lynette Mettey

  • nar. 1943

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Liberty & Bash
1984 Mlčení srdce (TV film)
1982 Terror at Alcatraz (TV film)
1981 The Ordeal of Bill Carney (TV film)
1976 Special Delivery
1974 Death in Space (TV film)
1972 Heat of Anger (TV film)

TV seriály

1988 Favorite Son (TV seriál)
1981 Fitz and Bones (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 The Runaways (TV seriál)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
38 rovnoběžka (S04E20)
1974 Movin' On (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Generál za úsvitu (S03E01)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Drž se, Hawkeye (S02E11)
Příměří (S01E23)
Nerozhodně (S01E21)
další epizody (4)
1972 Banacek (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Vražda podle knihy (S01E01)
Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace