foto

Alan Dexter

  • nar. 21.10.1918
    Tulsa, Oklahoma, USA
  • zem. 19.12.1983 (65 let)
    Oxnard, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Coming Attractions
Gable and Lombard
Helter Skelter (TV film)
1975 Guilty or Innocent: The Sam Sheppard Murder Case (TV film)
1969 Paint Your Wagon
1964 Líbej mne, hlupáčku
The Brass Bottle
1959 Operace Spodnička
1958 I Married a Monster from Outer Space
Step Down to Terror
Voice in the Mirror
1957 Nepřítel pod hladinou
Time Limit
1956 The Unguarded Moment
1955 Cell 2455 Death Row
The Eternal Sea
1954 Down Three Dark Streets
Pushover
1953 City of Bad Men
Column South
Forbidden
Girls in the Night
Návštěva z vesmíru
The Mississippi Gambler
1952 My Man and I
Okinawa
Sailor Beware
1943 This Is the Army

TV seriály

1975 Switch (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Partners, The (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Good Morning, World (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Grindl (TV seriál)
The Richard Boone Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Mighty Casey (S01E35)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Dr. Fu Manchu (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
It's a Great Life (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1948 The Ford Theatre Hour (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace