foto

Jacques Richard

  • nar. 10.5.1931
    Levallois-Perret, Seine, Francie
  • zem. 8.8.2002 (71 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Morlock - Der Tunnel (TV film)
1990 Vražedné kóma (TV film)
1988 Maison de Jeanne, La
1985 Mariage blues, Le (TV film)
1984 Fils des alligators, Les (TV film)
1982 Bulvár vrahů
Déchirure, La (TV film)
Spéciale dernière (TV film)
Vraní útes (TV film)
1981 Chambre 17 (TV film)
Gaston Lapouge (TV film)
1980 La falaise aux corneilles (TV film)
1979 Les égouts du paradis
Takové krásné městečko
1976 Guêpier, Le
Mado
Nejcennější co mám
1975 Až město procitne
Kronika žhavých let
Partis pour la gloire
1974 Femmes au soleil
Vincent, François, Paul a ti druzí...
1973 Případ Dominici
1972 Atentát v Paříži
Zabiják
1970 Poslední adresa
Sortie de secours
Věci života
À corps perdu (TV film)
1969 Le soleil des eaux (TV film)
1968 Caroline chérie
Tetovaný
1967 Spéciale dernière (TV film)
1966 Facteur s'en va-t-en guerre, Le
My se nehněváme
1962 La croix des vivants
1960 Normandie-Niemen
1959 Tripes au soleil, Les
1957 Nous autres à Champignol
Reproduction interdite
Étrange Monsieur Steve, L'
1954 Grand pavois, Le
Piédalu député
1953 Cet homme est dangereux
Deux de l'escadrille

TV seriály

1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1996 Juste, Le (TV seriál)
1989 Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1988 Anges et loups (TV seriál)
1987 Bonjour maître (TV seriál)
Eurocops (TV seriál)
1986 Espionne et tais-toi (TV seriál)
1985 Clémence Aletti (TV seriál)
Černá ovce (TV seriál)
1984 Pomněnková Marie (TV seriál)
1982 Marcheloup (TV seriál)
1978 Preuves à l'appui (TV seriál)
1977 Un juge, un flic (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
Erreurs judiciaires (TV seriál)
L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1967 Chevaliers du ciel, Les (TV seriál)
Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Rouletabille (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky