foto

Carlos Antonio

  • nar. 25.1.1972 (46 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 What's Eating Todd?
2015 Klaun navždy
2011 Feast of Fury
Walk a Mile in My Pradas
2010 2010: Moby Dick
Hejbni se mnou
Red Dead Redemption: The Man from Blackwater
2009 Den naruby
2001 Akasha
Výtah smrti

TV seriály

2018 Bosch (TV seriál)
Dreams of Bunker Hill (S04E02)
2017 The Mick (TV seriál)
The Balloon (S01E04)
Colony (TV seriál)
Fallout (S02E06)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Punch Card (S05E01)
2016 Baskets (TV seriál)
Lady Dynamite (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Scream (TV seriál)
Halloween Special (S02E13)
Superstore (TV seriál)
Mannequin (S01E04)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Captain Latvia (S04E10)
Devious Maids (TV seriál)
Sweeping with the Enemy (S04E04)
2015 Clipped (TV seriál)
Huangovi v Americe (TV seriál)
2014 Mixology (TV seriál)
Closing Time (E13)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Útěk z vězení (S01E03)
Riley ve velkém světě (TV seriál)
Ray Donovan (TV seriál)
Yo soy capitán (S02E01)
American Horror Story (TV seriál)
Kouzelné radosti Stevie Nicksové (S03E10)
2013 Kroll Show (TV seriál)
2012 Anger Management (TV seriál)
Hollywoodské sny (TV seriál)
2011 Caribe Road (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Naše klidné království (S07E09)
2008 Akta Z (TV seriál)
2005 Conquest of America, The (TV seriál)
1999 Zvláštní oddělení (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 Caribe Road (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace