foto

Carlos Antonio

  • nar. 25.1.1972 (48 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Four Good Days
2016 What's Eating Todd?
2015 Klaun navždy
2011 Feast of Fury
Walk a Mile in My Pradas
2010 2010: Moby Dick
Hejbni se mnou
Red Dead Redemption: The Man from Blackwater
2009 Den naruby
2001 Akasha
Výtah smrti

TV seriály

2019 Will a Grace (TV seriál)
Supreme Courtship (S10E14)
2018 Bosch (TV seriál)
Zvláštní dozor (S04E02)
2017 Teta Mick (TV seriál)
The Balloon (S01E04)
Colony (TV seriál)
Fallout (S02E06)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Punch Card (S05E01)
2016 Baskets (TV seriál)
Cowboys (S01E07)
Lady Dynamite (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Scream (TV seriál)
Halloween Special (S02E13)
Superstore (TV seriál)
Mannequin (S01E04)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Captain Latvia (S04E10)
Devious Maids (TV seriál)
Sweeping with the Enemy (S04E04)
2015 Clipped (TV seriál)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Blind Spot (S01E10)
2014 Mixology (TV seriál)
Closing Time (E13)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Útěk z vězení (S01E03)
Riley ve velkém světě (TV seriál)
Ray Donovan (TV seriál)
Yo soy capitán (S02E01)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a prokletí létající pěsti (S02E77)
American Horror Story (TV seriál)
Kouzelné radosti Stevie Nicksové (S03E10)
2013 Kroll Show (TV seriál)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
2011 Caribe Road (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Naše klidné království (S07E09)
2008 Akta Z (TV seriál)
2005 Conquest of America, The (TV seriál)
1999 Zvláštní oddělení (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 Caribe Road (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky