foto

Michael Pemberton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 I'll Meet You There
2015 Most špiónů
The Shells
2013 The Devil You Know
2011 Jeremy Fink and the Meaning of Life
2009 Children of Invention
Nejlepší z Brooklynu
2007 Mo
2005 Základ rodiny
2001 Gasline

TV seriály

2020 Černá listina (TV seriál)
Katarina Rostovová (č. 3): Závěr (S08E02)
2019 New Amsterdam (TV seriál)
Five Miles West (S01E18)
Six or Seven Minutes (S01E10)
Paní ministryně (TV seriál)
The Great Experiment (S05E19)
2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Wingman (E06)
Ospalá díra (TV seriál)
This Red Lady from Caribee (S03E06)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Hlasování (S04E08)
Spojené zasedání (S04E01)
2014 Aféra (TV seriál)
Black Box (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
DOA (S03E13)
2013 Hostages (TV seriál)
Fight or Flight (E13)
Policajt z New Yorku (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
Biče a lítost (S01E11)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Intervenční program (S04E06)
Dobrá manželka (TV seriál)
Everything is Ending (S05E01)
2012 Jak prosté (TV seriál)
2010 Futurestates (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Devět hodin (S02E09)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
We All Saw This Coming (E20)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
All That Crap About Your Family (S03E11)
Tell Me I'm Not Racist (S03E10)
Drive It Through Hardcore (S03E09)
další epizody (4)
2009 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Londýn, ovšem (S02E11)
Hey! Mr. Pibb! (S02E04)
Znal jsem vše prase (S02E03)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Revoluce (S08E16)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Honor (E04)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Nejsme přece zvířata (S01E07)
Ona na mě plivla (S01E06)
2006 Unesený (TV seriál)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Šťastné rodiny (S05E04)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Matka (S05E03)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Noncompliance (S02E06)
Oz (TV seriál)
The Bill of Wrongs (S04E03)
1999 Zákon a pořádek (TV seriál)
Sideshow (S09E14)

Dokumentární

2010 Honor in the Valley of Tears

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky