foto

Igor Klimov

  • nar. 3.6.1966 (53 let)
    Saratov, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Děsjať strel dlja odnoj
Potěrjannoje sčastě (TV film)
2017 Linija ogňa
2016 Mafija
Spasjonnaja ljubov (TV film)
2015 ...a jitra jsou zde tichá
Sročno vyjdu zamuž
2012 Pod pricelom ljubvi (TV film)
2005 Ně chlebom jedinym
2002 Zoluška v sapogach (TV film)
1999 Barák
Kitajskij serviz
1998 Lazebník sibiřský

TV seriály

2019 Poselency (TV seriál)
Smerš (TV seriál)
Kamera smertnikov (E02)
Smotritěl majaka (TV seriál)
2017 Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Perekaty suďby (TV seriál)
Spjaščije (TV seriál)
2016 Mavr sdělal svojo dělo (TV seriál)
Odin protiv vsech (TV seriál)
Tot, kto rjadom (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
Ženščina s lilijami (TV seriál)
2015 Barsy (TV seriál)
Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Orlova i Alexandrov (TV seriál)
Otděl (TV seriál)
Teň strekozy (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Baltijskij tranzit (S03E13)
2014 Anželika (TV seriál)
Neformat (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
Čjornaja reka (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Pepel (S07E03)
2013 Dělta (TV seriál)
Klad (S01E04)
Krasnyje gory (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
Pozyvnoj "Staja" (TV seriál)
Rokovoje nasledstvo (TV seriál)
Sjomin. Vozmězdije (TV seriál)
Ubiť Stalina (TV seriál)
2012 Bigl (TV seriál)
Lifťor (E03)
Doroga na ostrov Paschi (TV seriál)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Zaščitnica (S02E14)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Syvorotka gněva (S02E04)
Dikij (TV seriál)
Děbet-kredit (S03E10)
2011 Igra (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Sobstvennosť (S01E18)
Najezd (S01E15)
Jumorist (S01E09)
další epizody (4)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Blesk i niščeta (E05)
Bratany 2 (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
Sekta (E36)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Stariki i razbojniki (S02E07)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Sovesť (S04E05)
2009 Čas Volkova 3 (TV seriál)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Pervyj děň goda (S01E14)
Čas Volkova 2 (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Bezuprečnyj (S03E24)
2007 Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
Sled (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)
Soldaty 2 (TV seriál)
2001 Tajny dvorcovych pěrevorotov. Rossija, věk XVIII. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace