foto

Werner Pohl

  • nar. 18.8.1909
    Berlín, Německá říše
  • zem. 25.10.1981 (72 let)
    Berlín, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1966 Robin Hood, der edle Räuber (TV film)
1963 Heimweh nach St. Pauli
1960 Faust
Živnost paní Warrenové
1957 Beine von Dolores, Die
1956 Ein Herz kehrt heim
1955 Falsche Adam, Der
Kinder, Mütter und ein General
1954 Baron Tzigane
Bei Dir war es immer so schön
Der Zigeunerbaron
Die große Starparade
Eine Liebesgeschichte
Fräulein vom Amt
Geld aus der Luft
Viktoria und ihr Husar
1953 Blume von Hawaii, Die
Das Nachtgespenst
Der träumende Mund
Hochzeit auf Reisen
Singende Hotel, Das
Žádný strach před velkými zvířaty
1952 Hlas toho druhého
Klettermaxe
Tanzende Sterne
Toxi
Wochenend im Paradies
1951 Die Dubarry
Die verschleierte Maja
Engel im Abendkleid
Kommen Sie am Ersten
Schön muß man sein
1950 Absender unbekannt
Die Dritte von rechts
Gabriela
Lockende Gefahr
Mann, der sich selber sucht, Der
Mädchen mit Beziehungen
Rozdělený byt
Schatten des Herrn Monitor, Der
1949 Große Liebe, Eine
Nach Regen scheint Sonne
Tor zum Paradies, Das
1948 Fahrt ins Glück
Morituri
1945 Via Mala
1944 Das Hochzeitshotel
Ein toller Tag
Žena mých snů
1943 Gefährlicher Frühling
Tenkrát
1942 Violanta
1941 Muž od plynu
Ve stínu slávy
1940 Srdce královny
1939 Tanečnice Janina
1938 Der Fall Deruga
Fortsetzung folgt
Geheimzeichen LB 17
Verklungene Melodie
1937 Die Unterschlagung
Hříšná láska
Meine Frau, die Perle
Muži ve tmách
S vyloučením veřejnosti
Sparkasse mit Likör
Spiel auf der Tenne
Žlutá vlajka
1936 Dahinten in der Heide
Die Dickschädel
Diener lassen bitten
Guten Abend, gute Nacht
Männer vor der Ehe
Standesamt 10.15 Uhr

Skladatelská filmografie

Filmy

1960 Posvícení

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky