foto

Sophie Hunger

  • nar. 31.3.1983 (34 let)
    Bern, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Můj život Cuketky
2008 Přítel

Herecká filmografie

TV pořady

2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2006 Ce soir (ou jamais!) (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1993 Taratata (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace