foto

Dmitrij Prokofjev

  • nar. 22.12.1969 (50 let)
    Dzeržinsk, Nižněnovgorodská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Novogodněje děžurstvo (TV film)
2011 Poceluj skvoz stěnu
2010 Dočki-matěri (TV film)
Polosatoje sčasťje (TV film)
2006 Děs, který je stále s tebou
2005 Na útěku
2003 Bavorák
2002 Antikiller
1999 Kdo, když ne my

TV seriály

2020 Svoja zemlja (TV seriál)
2016 Čužije i blizkije (TV seriál)
2015 Iděalnaja žertva (TV seriál)
Naparnicy (TV seriál)
2014 Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Učitělja (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Ščedroje podajanije (S08E14)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Grani odinočestva (S05E06)
Semejnyje tradicii (S05E05)
Saša pljus (S05E04)
další epizody (6)
2013 Balabol (TV seriál)
Novaja žizň (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Vybor (S02E27)
Smerť Petrovu! (S02E26)
Pismo s togo sveta (S02E21)
další epizody (4)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Moja bolšaja semja (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Cennyj tovar (S04E06)
Ograblenije po-trigorski (S04E05)
Prijomnyje roditěli (S04E04)
další epizody (6)
2011 Dalnobojščiki 3 (TV seriál)
Molodožjony (TV seriál)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
V lesach i na gorach (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Razlučnica (S02E16)
Madonna (S02E15)
Slučajnaja vstreča (S02E14)
další epizody (6)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Paljonyj stvol (S03E04)
Lučšije druzja děvušek (S03E03)
Kredit doverija (S03E02)
další epizody (4)
2009 Kotovskij (TV seriál)
Voroniny (TV seriál)
2008 Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
Univer (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Černaja vdova (S02E02)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Šantaž (S02E04)
Trigorskij Otěllo (S02E02)
Vybor (S02E01)
2007 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Sokrovišča madam Borejko (S01E03)
Avral (S01E02)
Volki (S01E01)
2005 Aeroport (TV seriál)
Zlaté tele (TV seriál)
2004 Bojec (TV seriál)
Děti Arbata (TV seriál)
Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Učastok (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ubijstvo na Něglinnoj (S01E01)
1998 Samozvancy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky