foto

Natalja Burmistrova

  • nar. 19.11.1978 (40 let)
    Usole-Sibirskoe, Irkutská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Oljuška (TV film)
2016 Kogda ja brošu piť (TV film)
Pocelujev most
Vyzov
2014 Vsjo i srazu
2011 Suchodol
Vykoupení
2010 Iskuplenije (TV film)
2008 Mentovskije vojny: Epilog (TV film)
2007 Leningrad
Sjem kabinok
2005 Lopuchi
Zajatci mlhy
2002 Pisma k Elze

TV seriály

2018 Realizacija (TV seriál)
Sumrak (E01)
Něvskij (TV seriál)
Letalnyj ischod (S03E20)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Rusaloče ozero (E40)
Dněvnik ubijcy (E39)
Umri včera (E38)
další epizody (40)
Něvskij (TV seriál)
Kto ty? (S02E30)
Eto byl ty (S02E28)
Vychoda nět (S02E27)
další epizody (9)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Prigovor (S01E30)
Svoj čelovek (S01E20)
Obida (S01E14)
další epizody (4)
Semejnyj albom (TV seriál)
Sputniki (TV seriál)
2014 Inyje (TV seriál)
2013 Krik sovy (TV seriál)
Kulinar 2 (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Sotnikov (S02E03)
PPS (TV seriál)
Častnik (S02E27)
2012 Provincial (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Bojňa (S01E08)
Kraža (S01E07)
Vozvraščenije (S01E05)
další epizody (5)
Litějnyj (TV seriál)
Staryje sčety (S07E10)
2011 Beglec (TV seriál)
Narkotrafik (TV seriál)
Ostrov něnužnych ljuděj (TV seriál)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
2009 Bludnyje děti (TV seriál)
2008 Mentovskije vojny (TV seriál)
Provokator (S04E02)
Zolotaja strela (S04E01)
2007 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Majak (S02E06)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Tri dňa (S07E06)
2005 Vsjo zoloto mira (TV seriál)
2004 Agent nacionalnoj bezopasnosti 5 (TV seriál)
Potěrjavšije solnce (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Obščij narkoz (S06E16)
2003 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (6)
2002 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2001 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky