foto

Nico Pepe

  • nar. 19.1.1907
    Udine, Friuli-Venezia Giulia, Itálie
  • zem. 13.8.1987 (80 let)
    Udine, Friuli-Venezia Giulia, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Matlosa
1973 To jsem byl já
1963 Follie d'estate
1962 En plein cirage
Rencontres
Sette folgori di Assur, Le
1961 Italienisches Capriccio
Monocle noir, Le
1960 Die 1000 Augen des Dr. Mabuse
Muži se rodí
Postel pro tři
Teseo contro il minotauro
Urlatori alla sbarra
1959 Tripes au soleil, Les
1957 Angelo delle Alpi, L'
1956 Intrusa, L'
1955 Donna più bella del mondo, La
La canzone del cuore
Le avventure di Giacomo Casanova
Torna piccina mia!
1954 Amori di Manon Lescaut, Gli
Avanzi di galera
Canzoni di mezzo secolo
Carovana di canzoni
Cento anni d'amore
Cento serenate
Chléb, láska a žárlivost
Foglio di via
Gran varietà
L'orfana del ghetto
Le viconte de Bragelonne
Tři zloději
1953 Capitan Fantasma
Frine, cortigiana d'Oriente
Piombi di Venezia, I
Saluti e baci
1952 Angeli del quartiere, Gli
Delitto al luna park
Figlia del diavolo, La
Figlio di Lagardere, Il
Il boia di Lilla - La vita avventurosa di Milady
Presidentessa, La
1951 Accidenti alle tasse!!
Auguri e figli maschi!
Bellezze in bicicletta
Napoleone
1950 Cavalcata d'eroi
Inafferrabile 12, L'
La figlia del mendicante
Patto col diavolo
Strano appuntamento
Taxi di notte
Zappatore, Lo
1949 Bacio di una morta, Il
Follie per l'opera
Ho sognato il paradiso
Se fossi deputato
1948 Arrivederci, papà!
Hořká rýže
Uomini sono nemici, Gli
1947 Due orfanelli, I
1946 Mese d'onestà, Une
Paese senza pace
Teheran
1945 07... Tassì
1944 Zazà
1943 Quelli della montagna
1942 Giarabub
L'affare si complica
La contessa Castiglione
Pantera nera, La
1941 Confessione
Marco Visconti
Maschera di Cesare Borgia, La
Un marito per il mese di aprile
Zamilovaná nevinnost
1940 Capitan Fracassa
Don Pasquale
Il cavaliere di Kruja
Ladro sono io, Il
1939 Eravamo sette vedove
Imputato alzatevi!
1938 Hrdinný letec
Voglio vivere con Letizia
1937 Gli uomini non sono ingrati
1936 Due sergenti, I

TV seriály

1978 Puzzle (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace