foto

Alexej Cvelodub

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Větrenaja ženščina
2010 Intro

TV seriály

2019 Ničto ně slučajetsja dvaždy (TV seriál)
Smotrjaščaja vdal (TV seriál)
2018 Suvenir z Odesy (TV seriál)
2017 Dve žizni (TV seriál)
Perekrjostki (TV seriál)
Zamuž posle vsech (TV seriál)
2015 Izbrannica (TV seriál)
2012 Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Zamuž posle vsech (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky