foto

Kang-woo Kim

  • nar. 11.7.1978 (42 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Recalled
Saehaejeonya
2018 Sangryoosahui
2017 Sarajin bam
2016 Zvláštní agent
2015 Proradní
2014 Kateu
Zzirashi : wihumhan somoon
2013 Gyeolhonjeonya
Miseuteo Ko
Saikometeuri
2012 Chuť peněz
Gaidži keisacu
Soudný den
2010 Ha Ha Ha
Moojeokja
2009 Kkeutkwa sijak
Marin boi
Ogamdo
2008 Sunjeong manhwa
2007 Gamyeon
Sikkaek
2006 Gyeonguiseon
2005 Taepungtaeyang
Yasuwa minyeo
2004 Ggotpineun bomi omyeon
2003 Silmido
2002 Pobřežní hlídka

TV seriály

2020 99 eokeui yeoja (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (8)
2019 99 eokeui yeoja (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Aitem (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2018 Deorilnampyeon ohdakju (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
2017 Sseokeul (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2016 Gutbai miseuteo beullak (TV seriál)
Teukgeun (TV seriál)
2015 Siljongneuwaleu M (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2014 Goldeun keuloseu (TV seriál)
2012 Haeundae yeonindeul (TV seriál)
2009 Namja yiyagi (TV seriál)
2006 Bichunmoo (TV seriál)
2005 Seip keullobeo (TV seriál)
2003 Naneun dallinda (TV seriál)
2001 Uri jib (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Hyeonjieseo meokhilkka (TV pořad)
2011 힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky