foto

Ja-hyeon Choo

  • nar. 20.1.1979 (42 let)
    Tegu, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Game Changer
2014 The Boundary
2011 Hwansanggeukjang
2010 Chameul soo eoptneun
2009 Sik gaek : kimchi jeon jaeng
Sil jong
2008 Miindo
2006 Sasaeng gyeoldan
2005 I Dae-ro jukeulsun opta
Sakwa
1996 Park bonggon gachulageon

TV seriály

2020 Aneun geon byeollo eopjiman (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2019 Areumdaun sesang (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Arthdalská kronika (TV seriál)
2018 Miseuti (TV seriál)
2010 Shinira bulriwoon sanai (TV seriál)
2004 O! Pilseung bong sun yeong (TV seriál)
2003 Apgujeong jonggatjip (TV seriál)
Banolrim 1 (TV seriál)
2002 Myeongnyang sonyeo seonggonggi (TV seriál)
2001 Oechul (TV seriál)
2000 Dangshin ttaemune (TV seriál)
Sarangui jeonseol (TV seriál)
1999 Kaiseuteu (TV seriál)
1997 Miseu & miseuteo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky