foto

Mary Hignett

  • nar. 1915
    Velká Británie
  • zem. 6.7.1980
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Demons of the Mind
1970 Corpse, The
1967 Slave Girls
1961 First Gentleman, The (TV film)
1957 King's Rhapsody (TV film)
1938 Rivals, The (TV film)

TV seriály

1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1972 Edwardians, The (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Sinners, The (TV seriál)
1969 Counterstrike (TV seriál)
Dustbinmen, The (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 The First Lady (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Man of our Times, A (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Mrs Thursday (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
1965 Londoners (TV seriál)
The Wednesday Thriller (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Victoria Regina (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Seven Faces of Jim, The (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
Infamous John Friend, The (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Moonstone, The (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
Solo for Canary (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
The Seven Lively Arts (TV seriál)
1956 Whack-O! (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace