foto

Luciano Ricceri

  • nar. 1940
    Rome, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2015 I delitti del BarLume - La briscola in cinque (TV film)
I delitti del BarLume - La tombola dei Troiai (TV film)
2013 I delitti del BarLume - Il re dei giochi (TV film)
I delitti del BarLume - La carta più alta (TV film)
Jak zvláštní jméno Federico!
2012 Acciaio
2011 Kde najdeš někoho, jako jsem já? (TV film)
2007 Ultimo dei Corleonesi, L' (TV film)
2006 Giovanni Falcone, l'uomo che sfidò Cosa Nostra (TV film)
2004 Il tunnel della libertà (TV film)
2003 Gente di Roma
Vestito da sposa, Il
2001 Chobotnice X (TV film)
Nekalá soutěž
1998 Cena, La
L'ultimo capodanno
1996 Inverno freddo freddo, Un
1995 Romanzo di un giovane povero
1994 OcchioPinocchio
1992 Atlantide, L'
1990 Viaggio di Capitan Fracassa, Il
1989 Che ora è?
Kino Splendor
1987 Giorno prima, Il
Muž se zlatými brýlemi
Rodina
1985 Berlin Affair, The
Maccheroni
1983 Srdce a zbroj
Tančírna
Turandot (TV film)
1980 Terasa
1979 Drahý otče
Due pezzi di pane
1977 Nová strašidla
Ztracená duše
Zvláštní den
1976 Bílé telefony
Škaredí, špinaví a zlí
1975 Po půlnoci to roztočíme
Qui comincia l'avventura
1974 C'eravamo tanto amati
1972 Bez rodiny
Kraksa
Tereza zlodějka
1970 Drama žárlivosti
1969 Vedo nudo
1968 Qualsiasi prezzo, A
1967 Tygr a kočička
1966 L'Arcidiavolo
1965 Giulietta a duchové
1962 Mio amico Benito, Il

TV seriály

2012 Mladý Montalbano (TV seriál)
2006 Papa Luciani: Il sorriso di Dio (TV seriál)
2003 Sospetti 2 (TV seriál)
1998 Un medico in famiglia (TV seriál)
1982 Marco Polo (TV seriál)
1969 Jekyll (TV seriál)
1968 Odysseova dobrodružství (TV seriál)

Kostymérská filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky