foto

Ha-na Lee

  • nar. 23.9.1982 (37 let)
    Městský obvod Irwon, Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Yeoreumbanghak
2015 Teuljong: Ryangchensalingi
2012 Altoobi : riteon too beiseu
2009 Peye reobeu
2007 Sikkaek

TV seriály

2019 Boiseu 3 (TV seriál)
2018 Boiseu 2 (TV seriál)
2017 Boiseu (TV seriál)
2015 Chaghaji anheun yeojadeul (TV seriál)
Jjagtoong paemilli (TV seriál)
2014 Gogyocheosewang (TV seriál)
Joonghaksaeng ayang (TV seriál)
2009 Teuripeul (TV seriál)
2008 Taeyanghee yeoja (TV seriál)
2007 Kkotpineun bomi omyeon (TV seriál)
Meri daegoo kongbangjeon (TV seriál)
2006 Yeonae shidae (TV seriál)
Susabanjang choiiljoo (TV seriál)

Dokumentární

2009 Shiganui chum

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Bomiui bang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky