foto

Ha-na Lee

  • nar. 23.9.1982 (38 let)
    Městský obvod Irwon, Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Yeoreumbanghak
2015 Teuljong : ryangchensalingi
2012 Altoobi : riteon too beiseu
2009 Peye reobeu
2007 Sikkaek

TV seriály

2020 Baneui ban (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2019 Boiseu (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
další epizody (16)
2018 Boiseu (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
2017 Boiseu (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (16)
2015 Chaghaji anheun yeojadeul (TV seriál)
Jjagtoong paemilli (TV seriál)
2014 Gogyocheosewang (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
další epizody (17)
Joonghaksaeng ayang (TV seriál)
2009 Teuripeul (TV seriál)
2008 Taeyanghee yeoja (TV seriál)
2007 Kkotpineun bomi omyeon (TV seriál)
Meri daegoo kongbangjeon (TV seriál)
2006 Yeonae shidae (TV seriál)
Susabanjang choiiljoo (TV seriál)

Dokumentární

2009 Shiganui chum

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Bomiui bang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky