foto

Stephen Lawrence

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Whiskey Business (TV film)
2010 Made... The Movie (TV film)
Nový začátek (TV film)
2008 Ten puberťák je pes!
2006 Cesta za Vánocemi (TV film)
Doomstown (TV film)
Kolébka lží (TV film)
Rozhřešení (TV film)
2005 Nebezpečné probuzení (TV film)
Vdova s duší ďábla (TV film)
2003 Strach (TV film)
2002 Lebky 2
2000 Splněný sen: The Monkees (TV film)
1999 Coming Unglued (TV film)
Než se čas naplní (TV film)
Případ Ellie Neslerové
1998 Rozbouřená řeka (TV film)
Smrt ve stínu (TV film)
1997 Absolutní pravda (TV film)
I'll Be Home for Christmas (TV film)
Johnny 2.0 (TV film)
1996 A na Vánoce přišla láska (TV film)
Kolaps (TV film)
1995 Banda na výletě
Kissinger and Nixon (TV film)
Spenser: A Savage Place (TV film)
1994 Guitarman (TV film)
To Save the Children (TV film)
1993 Cizinec v zrcadle (TV film)
1992 Návrat do ztraceného světa
Příběh Dennise Littkyho (TV film)
Ztracený svět
1987 Blindside
1982 Till Death Do Us Part (TV film)

TV seriály

2018 Soukromé očko (TV seriál)
Knockout (S02E10)
The Expanse (TV seriál)
Congregation (S03E12)
Intransigence (S03E09)
Immolation (S03E06)
další epizody (4)
2017 Soukromé očko (TV seriál)
Mezi mlýnskými kameny (S02E07)
Módní zločin (S02E04)
The Expanse (TV seriál)
The Seventh Man (S02E07)
Godspeed (S02E04)
Safe (S02E01)
2016 Shoot the Messenger (TV seriál)
The Expanse (TV seriál)
Leviathan Wakes (S01E10)
Windmills (S01E07)
2015 The Expanse (TV seriál)
CQB (S01E04)
Saving Hope (TV seriál)
Fearless (S03E17)
Rookie Blue (TV seriál)
Svatba (S06E11)
Vlna veder (S06E09)
Svědek (S06E07)
2014 Saving Hope (TV seriál)
Breathless (S02E16)
Rookie Blue (TV seriál)
Smlouva s ďáblem (S05E07)
2013 Orphan Black (TV seriál)
Parts Developed in an Unusual Manner (S01E07)
Conditions of Existence (S01E05)
Variation Under Nature (S01E03)
2012 Kurýr (TV seriál)
Město lásky (S01E09)
Žraloci a malé ryby (S01E08)
Ruku na to (S01E07)
další epizody (7)
2009 Být Erikou (TV seriál)
Valemont (TV seriál)
2007 'Da Kink in My Hair (TV seriál)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
1995 City, The (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1993 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Grasping at Shadows (S03E12)
1992 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Deceit (S02E13)
Abandoned (S02E12)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Dead Men Tell (S02E04)
The Mariah Connection (S02E01)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1981 Tales of the Klondike (TV seriál)
1976 Swiss Family Robinson (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
1971 Dr. Simon Locke (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace