foto

Lane Baker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Bachelors
2008 Příběhy z temnoty
Švindl na druhou
2007 7eventy 5ive
2002 Moving August
1998 Paperlily

TV seriály

2009 Nite Tales: The Series (TV seriál)
2003 The Bachelorette (TV seriál)

Dokumentární

2018 Medal of Honor (TV seriál)
2015 Opravdové noční můry (TV seriál)

TV pořady

2013 Face, The (TV pořad)
2012 Breaking Pointe (TV pořad)
2011 Expedition Impossible (TV pořad)
2009 Skutečný strach (TV pořad)
2005 Pekelná kuchyně (TV pořad)
2004 The Apprentice (TV pořad)
2002 Bachelor, The (TV pořad)
2000 Kdo přežije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace