foto

Noah Gray-Cabey

  • nar. 16.11.1995 (23 let)
    Newry, Maine, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Noah se narodil matce Whitney Grayové a otci Shawnu Cabeyovi. Již v osmnácti měsících začal hrát na piáno a ve čtyřech letech už jezdil na koncerty po Washingtonu, Nové Anglii, ale také Jamaice s orchestrem New England Symphonic Ensemble. V osmi letech si na poli hudby vybudoval své jméno a svůj první televizní debut si odbyl v roce 2001 v televizní show 48 hodin. Dále hrál v show The Tonight Show, Good Morning America a ve slavné Oprah Winfrey Show. V televizním seriálu Ripley's Believe It or Not! byl označen za nový, mladý, hudební zázrak.

Jako malý chtěl být Noah astronautem, archeologem, paleontologem, pilotem, nebo veterinářem. V rozhovoru pro TV Guide Channel také uvedl, že by byl rád prezidentem Spojených států. Chodí do osmé třídy základní školy ačkoliv jeho věk odpovídá třídě šesté.

B*e*r*r*y*

Herecká filmografie

Filmy

2016 Miss Stevens
2013 The Volunteer
2011 Pizza Man
2009 Limelight (TV film)
2006 Žena ve vodě

TV seriály

2019 Prolhané krásky: Perfekcionistky (TV seriál)
Lost and Found (E06)
Sex, Lies and Alibis (E02)
2018 Code Black (TV seriál)
As Night Comes and I’m Breathing (S03E12)
One of Our Own (S03E11)
Change of Heart (S03E10)
další epizody (10)
2017 Code Black (TV seriál)
Fallen Angels (S02E16)
The Devil's Workshop (S02E15)
Vertigo (S02E14)
další epizody (5)
2016 Code Black (TV seriál)
Exodus (S02E11)
Ave Maria (S02E10)
Sleight of Hand (S02E09)
další epizody (10)
Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Project Reborn (E13)
Company Woman (E12)
Send in the Clones (E11)
2015 Heroes Reborn: Dark Matters (TV seriál)
Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
11:53 to Odessa (E10)
2010 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nezemě (S10E15)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Já jsem Sylar (S03E24)
Prudké ochlazení (S03E20)
Griffinovi (TV seriál)
Quagmire's Baby (S08E06)
2008 Hrdinové (TV seriál)
Jeden z nás, jeden z nich (S03E03)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Bezmocnost (S02E11)
Pravda a následky (S02E10)
Čtyři měsíce předtím (S02E08)
další epizody (15)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Spad (S01E11)
Před šesti měsíci (S01E10)
Majáles (S01E09)
další epizody (10)
Chirurgové (TV seriál)
Co jsem udělal, že si tohle zasloužím? (S02E19)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Fury (S01E19)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Samoobhájce (S03E02)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)

Dokumentární

2008 Hrdinové: Exkluzivní speciál (TV film)
2006 Reflections of Lady in the Water

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace