foto

Edward Thomas

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Resident Evil: Poslední kapitola
2014 Rozzářit hvězdy
2011 United (TV film)
2007 Doctor Who: The Infinite Quest (TV film)
Magic Door, The
2004 Berserker
2003 Darebák a syn
2002 Glory Glory
Král skřítků
Malý jednorožec
Mazlíčci
2001 Meeksville Ghost, The
2000 Merlin: The Return
1999 Afrika
Darkness Falls
Dazzle
1998 Poslední skřítek
Vzkříšení
1997 Breeders
Vysněná Amerika
1993 The Mystery of Edwin Drood

TV seriály

2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
2012 Line of Duty (TV seriál)
2011 Torchwood (TV seriál)
The Blood Line (S04E10)
The Gathering (S04E09)
2010 Sherlock (TV seriál)
Vyděděnci (TV seriál)
2009 Torchwood (TV seriál)
Day Five (S03E05)
Day Four (S03E04)
Day Three (S03E03)
další epizody (5)
2008 Torchwood (TV seriál)
Exit Wounds (S02E13)
Fragments (S02E12)
Adrift (S02E11)
další epizody (13)
2007 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
End of Days (S01E13)
Captain Jack Harkness (S01E12)
2006 Torchwood (TV seriál)
They Keep Killing Suzie (S01E08)
Countrycide (S01E06)
Small Worlds (S01E05)
další epizody (6)
2005 Pán času (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace