foto

Michael Barton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2015 I Am Michael
2014 #Stuck
Angels in Stardust
Mantervention
2013 V hlubinách země
2006 Driller

TV seriály

2012 Dating Rules from My Future Self (TV seriál)
2011 Issues (TV seriál)
Talent: The Casting Call (TV seriál)
2010 First Day (TV seriál)
Hollywood Is Like High School with Money (TV seriál)
2006 Home Purchasing Club (TV seriál)

Dokumentární

2012 Love, Marilyn

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace