foto

Anthony Gerbrandt

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Beeba Boys
He Never Died
2009 Manson (TV film)
2008 Guns (TV film)
2005 Hříbě (TV film)

TV seriály

2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
Quarry (S02E02)
2016 The Expanse (TV seriál)
Salvage (S01E08)
Království (TV seriál)
Nečekaní spojenci (S03E13)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
11:53 to Odessa (E10)
2014 Skladiště 13 (TV seriál)
Bez konce (S05E06)
2013 Darebák (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Viktoriin kříž (S06E09)
2011 Against the Wall (TV seriál)
2009 Flashpoint (TV seriál)
The Fortress (S02E02)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace