foto

Peter Collingwood

  • nar. 1920
    Kent, Anglie, Velká Británie
  • zem. 23.9.2016

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Moulin Rouge!
1997 Rozparovač (TV film)
1995 Billy zpívá Billie
1989 Právo silnějšího
1987 Les Patterson Saves the World
1985 Burke & Wills
Záhadná pláž
1984 Fast Talking
1982 Crosstalk
1981 The Killing of Angel Street
1978 Magee and the Lady (TV film)
Night, the Prowler, The
1976 Mad Dog Morgan
1975 Piknik na Hanging Rock
1974 Between Wars
1970 Adam's Woman
1967 Love and War (TV film)
1961 Green Helmet, The
1960 Follow That Horse!
1958 Further Up the Creek
Up the Creek
1954 River Beat
1950 Spring-Heeled Jack (TV film)

TV seriály

2001 Always Greener (TV seriál)
Escape of the Artful Dodger (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Žena v úzkých (TV seriál)
1989 Záchranáři (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1984 Last Bastion, The (TV seriál)
Matka a syn (TV seriál)
1983 Dismissal, The (TV seriál)
Korálový ostrov (TV seriál)
Under Capricorn (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
A Town Like Alice (TV seriál)
1980 Timeless Land, The (TV seriál)
1974 Touch of Reverence, A (TV seriál)
Zlatá horečka (TV seriál)
1970 Phoenix Five (TV seriál)
1969 Delta (TV seriál)
Division 4 (TV seriál)
Toulavá plachetnice (TV seriál)
1968 I've Married a Bachelor (TV seriál)
1967 Contrabandits (TV seriál)
1964 Count of Monte Cristo (TV seriál)
Hidden Truth, The (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
Swizzlewick (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 The Pursuers (TV seriál)
1960 Bootsie and Snudge (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
1959 Glencannon (TV seriál)
Knight Errant Limited (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Sky Larks, The (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
My Husband and I (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky