foto

Julien Maffre

  • nar. 12.4.1902
    Orange, Vaucluse, Francie
  • zem. 11.11.1981 (79 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1960 Cocagne
1959 Luční ulice
Ça n'arrive qu'aux vivants
1958 Bídníci
Le Temps des oeufs durs
Madame et son auto
Milenci z Montparnassu
1957 Miss Catastrophe
Případ doktora Laurenta
Smolař
Suspects, Les
1956 Ces sacrées vacances
Honoré de Marseille
1955 Le Port du désir
Printemps, l'automne et l'amour, Le
Sophie et le crime
1954 Ali - Baba a 40 loupežníků
Crime au concert Mayol
Hrabě Monte Christo
Leguignon guérisseur
Marchandes d'illusions
Pařížské předměstí
Sur le banc
Tajemství ložnic
1953 Gang des pianos à bretelles, Le
La route Napoléon
1952 Coiffeur pour dames
Femmes sont des anges, Les
Krásky noci
Manon des sources
Mon mari est merveilleux
Monsieur Leguignon Lampiste
Ouvert contre X
Piédalu fait des miracles
Son dernier Noël
Zlatá hříva
1951 Boniface Somnambule
Coeur-sur-Mer
Dakota 308
Piédalu à Paris
Un grand patron
Žádná dovolená pro pana starostu
1950 Atomique Monsieur Placido, L'
Belle que voilà, La
Gang des tractions-arrière, Le
Kazimír
Orfeus
Quai de Grenelle
Un certain monsieur
Uniformes et grandes manoeuvres
1949 Bal Cupidon
Barry
Ferme des septs péchés, La
Grand rendez-vous, Le
Les nouveaux maîtres
Marlène
Martyr de Bougival, Le
Piège à hommes
Portrait d'un assassin
Retour à la vie
1948 Diamant de cent sous, Le
Femme que j'ai assassinée, La
Mademoiselle s'amuse
Secret de Monte-Cristo, Le
Si ça peut vous faire plaisir
Sombre dimanche
Voleur se porte bien, Le
Éternel conflit
1947 Aventures de Casanova, Les
Charcutier de Machonville, Le
Mandrin
Miroir
Trois cousines, Les
1946 Destins
Ennemi sans visage, L'
Martin Roumagnac
1945 Bifur 3
Fiancée des ténèbres, La
Monsieur Grégoire s'évade
Peloton d'exécution
1944 Na rohu vás čeká dobrodružství
1943 Plukovník Chabert
1942 Bienfaiteur, Le
Loi du printemps, La
1941 Espoirs
Le briseur de chaînes
1938 Pekařova žena
Si tu reviens
1937 Belle de Montparnasse, La

TV seriály

1966 Cécilia, médecin de campagne (TV seriál)
1957 Airs De France (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace