foto

Micuko Jošikawa

  • nar. 21.6.1901
    Tokyo, Japonsko
  • zem. 8.8.1991 (90 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Pohřeb
1968 Kaineko: Noroi no numa
1967 Tabidži
雪の喪章
1966 Shojo jutai
1965 Nippon či no gomasuri otoko
1964 Hana no Óedo no musekinin
Šafu júkjó den: Kenka tacu
1963 Ankokugai no kaojaku: Džúičinin no gjangu
Džúičinin no gang
Koi wa kamijo no mukaši kara
1962 Kišú no abarenbó
Lázně Akicu
Sandai no sakazuki
Sanroku
1961 Hatamoto kenka taka
Kaidan oiwa no bórei
Kaši no onna Išimacu
Kiiroi fúdo
Kinrjóku
Kohan no hito
Wakai namida o fuki to base
1960 Fúrjú Fukagawa uta
Hoero ganpeki
Tenka no kaidandži: Mannentaró
Tenrjú haha koigasa
Ózora no muhómono
Šinran
1959 Beranmé tantei musume
Iroha wakašú: Furisodezakura
Iroha wakašú: Hana kago tóge
Karatači nikki
Kuroi jubi no otoko
Tókjó beranmé musume
Široi tórima
1958 Hibari no hanagata tantei kassen
Okesa šimai
Zoku Iččóme ičiban či
1956 Kakubó sanbagarasu
Migoto na musume
Taijó to bara
Uramači no odžósan
1955 Ašura šintennó
Kaigara to hana
Ore wa Tókičiró
Sannin musume: Tadaima konjakučú
Seifuku no otometači
Takekurabe
1954 Ai to ši no tanima
Bankara šain
Kimi ni čikai ši
Otoko daigaku: Konzen kjóiku no maki
Sensuikan rogó: Ima wa fudžó sezu
Wakamono jo! Koi o širo
Šindžicu ičiro
1953 Asagiri
Benten jokočó
Džinanbó
Edo iroha macuri
Haha no tandžóbi
Onna dake no kokoro
Šimai
1952 Aibore tokoton dóši
Asa no hamon
Beni ógi
Dókoku
Midori no kaze
Odžósan-šačó to tečči-kačó
Okei-čan to Kurama sensei
1951 Džóen ičidai onna
Tekirei san'nin musume
1950 Akogare no Hawaii kóro
Cuma no heja
Džosei tai dansei
Džónecu no rumba
Konjaku jubiwa
Šodžo takara
1949 Mahiru no enbukjoku
Nasanu naka
Niizuma kaigi
Šimikin no nindžucu dekoboko dóčú
不良少女
1948 Kondžiki jaša: Kóhen
Kondžiki jaša: Zenpen
Sambyakurokujugo ya - Osaka-hen
Sambyakurokujugo ya - Tokyo-hen
1947 Kakedaši džidai
Koi suru cuma
Příhody pana domácího
1946 Aru yo no tonosama
1945 Hiššóka
Tengoku no hanajome
1944 Kaettekita otoko
1943 Ie ni sannan nidžó ari
Ikitenuru Magoroku
1942 Júrei ói ni okoru
Onna no te
1941 Akacuki no gaššó
Mikaeri no tó
Sakura no kuni
Todake no kjódai
1940 Binbógana
Butai sugata
Katei kjóši
Kófuku na kazoku
Nobuko
Onna no kimoči
1939 Džundžó nidžúsó
Isóró wa takaibiki
Kodomo no šiki
1938 Aizen kacura
Haha to ko
Hotaru no hikari
Katei nikki
Kokumin no čikai
1937 Džoi Kinujo-sensei
Hanakago no uta
Kaze no naka no kodomo
Kondžiki jaša
Na co dáma zapomněla?
Okusama ni širasu bekarazu
1936 Dansei tai džosei
Jediný syn
Mlhavá noc
Šindó: Kóhen Rjóta no maki
Šindó: Zenpen Akemi no maki
1935 Džinsei no onimocu
Haha no koibumi
Hakoiri musume
Tókjó no eijú
Wakadanna Haru ranman
1934 Daigaku no wakadanna - Nihonbare
Daigaku no wakadanna - Taiheiraku
Genkanban to odžó-san
Haha o kó hazu ja
Onna keizu
1933 Daigaku no wakadanna
Džogakusei to jotamono
Jogoto no jume
Kimi to wakarete
Seidon
Óendančó no koi
1932 Džóriku daiippo
Jônetsu - La passion
Manšú kóšinkjoku
Mata au hi made
Narodil jsem se, ale...
Sacueidžo romansu, ren'ai annai
Tengoku ni musubu koi
Tsubakihime
1931 Bijin Aishu
Ginga
Momoiro no júwaku
Uwaki wa kisha ni notte
Šukudžo to hige
1930 Ai wa chikara da
Aši ni sawatta kóun
Kinujo monogatari
Onnâgokorô wa mîdasumâji
結婚学入門
1929 Kaišain seikacu
Modan kaidan: Ičiokuen
Ukijoburo
Zenbu seišin idžó ari
1928 Fûfu
Hikkoshi fûfu
Nikutaibi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky