foto

Ted Ludzik

  • nar. 16.3.1966 (54 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Buffaloed
2017 Darken
2008 Vikingové II
Záchrana boha
2007 Hairspray
Říše hraček
2006 Heartstopper
Me and Luke (TV film)
The Last Sect
2005 Země mrtvých
2004 Resident Evil: Apokalypsa
Vykoupení (TV film)
2003 Absolon
Případ Mahowny
Zločinné myšlenky
2002 Interstate 60
2001 Bleacher Bums (TV film)
Jane Doe (TV film)
2000 Drtič
1998 Rescuers: Stories of Courage: Two Families (TV film)
1996 Critical Choices (TV film)

TV seriály

2016 The Expanse (TV seriál)
Leviathan Wakes (S01E10)
Back to the Butcher (S01E05)
Království (TV seriál)
Na život a na smrt (S03E14)
2015 The Expanse (TV seriál)
Remember the Cant (S01E03)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Crabtree mánie (S08E16)
2014 24 Hour Rental (TV seriál)
Hannibal (TV seriál)
Futamono (S02E06)
Sakizuke (S02E02)
Hemlock Grove (TV seriál)
Blood Pressure (S02E01)
2013 Darebák (TV seriál)
2012 Skladiště 13 (TV seriál)
Bez práce nejsou koláče (S04E05)
2011 Dívka odjinud (TV seriál)
Something Wicked This Fae Comes (S02E01)
Skladiště 13 (TV seriál)
Nováček (S03E01)
2010 Skladiště 13 (TV seriál)
Telegraf (S02E06)
2008 Hranice (TV seriál)
Articles of Faith (S02E07)
M.V.P. (TV seriál)
2005 Jeff Ltd. (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
We Will Survive! (S05E13)
Hope Against Hope (S05E07)
Excluding and Abstemiousness (S05E05)
další epizody (4)
2004 Pohřešovaní (TV seriál)
Truth or Dare: Part 2 (S02E13)
2003 Seán Cullen Show, The (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Screech Owls (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
Witchblade (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
Drop the Beat (TV seriál)
Robocop: Temná spravedlnost (TV seriál)
1998 Power Play (TV seriál)
The Famous Jett Jackson (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Postup (S02E06)
Zakázaný sever/Reinkarnace (S01E14)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Lovec/Léčitel (S01E10)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky