foto

Richard Coleman

  • nar. 20.1.1930
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 16.12.2008 (78 let)
    Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Robin Hood: The Movie - a.z.
1971 Rillington Place č.10
1965 Rotten to the Core
1963 80,000 Suspects
1959 Ben Hur
Navy Lark, The
1958 Girls at Sea
1957 Yangtse Incident: The Story of H.M.S. Amethyst
1956 Sailor Beware!
1955 Ďáblové v oblacích

TV seriály

1992 Virtual Murder (TV seriál)
1990 Freddie and Max (TV seriál)
She-Wolf of London (TV seriál)
1989 Záchranáři (TV seriál)
1981 Private Schulz (TV seriál)
1977 Robin's Nest (TV seriál)
Wings (TV seriál)
1976 George & Mildred (TV seriál)
1974 And Mother Makes Five (TV seriál)
1973 Love Story (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Jackanory Playhouse (TV seriál)
1971 And Mother Makes Three (TV seriál)
1970 That's Your Funeral (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Weavers Green (TV seriál)
1965 The Man in Room 17 (TV seriál)
1964 Redcap (TV seriál)
Room at the Bottom (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Dimensions of Fear (TV seriál)
Secret Beneath the Sea (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Plateau of Fear (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Marriage Lines (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1958 All Aboard (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1970 Looks Familiar (TV pořad)
1967 CBS Children's Film Festival (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace