foto

Carl Jaffe

  • nar. 21.3.1902
    Hamburg, Hamburg, Německá říše
  • zem. 12.4.1974 (72 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Šumař na střeše
1967 Battle Beneath the Earth
Dvojník
1965 Operace Crossbow
Up Jumped a Swagman
1963 Doomsday at Eleven
1961 Římské jaro paní Stoneové
1960 Man on a String
1959 First Man Into Space
Operation Amsterdam
Subway in the Sky
1956 Port of Escape
Satellite in the Sky
1955 Cross Channel
Timeslip
1954 Child's Play
Zrazení
1953 Desperate Moment
1952 Gay's the Word (TV film)
Ivanhoe
1951 A Tale of Five Cities
1950 Lilli Marlene
State Secret
Černá růže
1949 I Was a Male War Bride
1948 Counterblast
Dancing Years, The
The Blind Goddess
1947 Frieda
1946 Gaiety George
1945 I Didn't Do It
The Man from Morocco
1944 2000 žen
1943 Night Invader, The
Warn That Man
Život a smrt plukovníka Blimpa
1942 Uncensored
1941 Gasbags
1940 All Hands
Law and Disorder
1939 Over the Moon
Saint in London, The
The Lion Has Wings
1938 Second Best Bed

TV seriály

1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1969 Take Three Girls (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
Oh Brother! (TV seriál)
1966 Farewell to Arms, A (TV seriál)
1965 Big Spender, The (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Epitaph for a Spy (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1961 The Pursuers (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Behind Closed Doors (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 O.S.S. (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Assignment Foreign Legion (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1955 Sailor of Fortune (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1953 Epitaph for a Spy (TV seriál)
Strictly Personal (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace