foto

Julian Orchard

  • nar. 3.3.1930
    Wheatley, Anglie, Velká Británie
  • zem. 21.6.1979 (49 let)
    Westminster, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Carry On Laughing's Christmas Classics (TV film)
1979 Operace Omega
1978 Pomsta Růžového pantera
1977 Adventures of a Private Eye
Princ a chuďas
That's Carry On!
1976 Keep It Up Downstairs
1975 Christmas Box (TV film)
Dobrodružství mladšího a chytřejšího bratra Sherlocka Holmese
1974 Man About the House
1972 Anoop and the Elephant
Bless This House
1971 Carry On Henry
1970 Cucumber Castle (TV film)
Futtock's End
V pravý čas
1969 Nine Ages of Nakedness, The
1967 Carry on Doctor
Follow That Camel
Half a Sixpence
Money-Go-Round
1966 Don't Lose Your Head
The Spy with a Cold Nose
1964 Father Came Too!
1963 The King's Breakfast
Zásah v pravou chvíli
1962 Andělé spásy
Kill or Cure
Na obchůzce
1961 Three on a Spree
1959 Great Van Robbery
1958 A Tale of Two Cities

TV seriály

1976 Just William (TV seriál)
1975 Carry On Laughing! (TV seriál)
1974 Happy Ever After (TV seriál)
1972 The Pathfinders (TV seriál)
1970 Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
It's Cliff Richard (TV seriál)
The Goodies (TV seriál)
1969 Charge! (TV seriál)
1968 Ooh La La! (TV seriál)
Tickertape (TV seriál)
Ukridge (TV seriál)
1967 Mickey Dunne (TV seriál)
Very Merry Widow, The (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Frankie Howerd (TV seriál)
Meet the Wife (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 Citizen James (TV seriál)
1956 Whack-O! (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 CBS Children's Film Festival (TV pořad)
Spotlight (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky