foto

Adam Jandrup

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 37
2015 Šílenství
2014 The Humbling
2013 Ukončete výstup a nástup
2010 Porcupine Tree: Anesthetize
2005 Bøje

TV seriály

2017 Rita (TV seriál)
Dig og mig (S04E05)
Rigtige venner (S04E04)
2012 Pendlerkids (TV seriál)

Dokumentární

2009 PoliWood

TV pořady

1976 Working in the Theatre (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace