foto

Miguel Mihura

  • nar. 21.7.1905
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • zem. 28.10.1977 (72 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Ninette - divadelní hra
2003 Cásate conmigo, Maribel - divadelní hra
1981 Carlota: Amor es... veneno - divadelní hra
1971 Decente, La - divadelní hra
1969 Panteras se comen a los ricos, Las - divadelní hra
1965 Ninette y un señor de Murcia - divadelní hra
1962 Trois chapeaux claques, Les (TV film) - divadelní hra
1960 Auf Engel schießt man nicht - divadelní hra
Maribel y la extrańa familia - scénář, divadelní hra
Melocotón en almíbar - divadelní hra
Sólo para hombres - divadelní hra
1958 A media luz los tres - divadelní hra
Carlota - scénář, divadelní hra
Puente de la paz, El - divadelní hra
¡Viva lo imposible!
1956 Pecadora, La - divadelní hra
1955 El caso de la mujer asesinadita - divadelní hra
1954 Tres citas con el destino
1953 Vítáme vás, pane Marshalle
1952 Me quiero casar contigo
1950 Mi adorado Juan
1949 Extraño caso de la mujer asesinada, El - divadelní hra
Mujer cualquiera, Una
Siempre vuelven de madrugada
Vidas confusas
Yo no soy la Mata-Hari
1948 Confidencia
La calle sin sol
1946 Cásate y verás - divadelní hra
1944 Aventura
Ni pobre, ni rico, sino todo lo contrario - divadelní hra
1943 Castillo de naipes
1942 Boda en el infierno
1940 Un bigote para dos
1939 Hijos de la noche, Los

TV seriály

1997 Pasen y vean (TV seriál) - divadelní hra
1993 Encantada de la vida (TV seriál) - divadelní hra
1989 Primera función (TV seriál) - divadelní hra
1984 Ninette y un señor de Murcia (TV seriál) - divadelní hra
1983 La comedia (TV seriál) - divadelní hra
1974 Noche de teatro (TV seriál) - divadelní hra
1970 El teatro (TV seriál) - divadelní hra
1969 La risa española (TV seriál) - divadelní hra
1966 Teatro de siempre (TV seriál) - divadelní hra
1965 Estudio 1 (TV seriál) - divadelní hra
1962 Primera fila (TV seriál) - divadelní hra
1960 Gran teatro (TV seriál) - divadelní hra
1956 Armchair Theatre (TV seriál) - divadelní hra

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1940 Un bigote para dos

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace