foto

Dominique Brabant

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Le général du roi (TV film)
2011 À la recherche du temps perdu (TV film)
2010 Famille décomposée (TV film)
2008 Ma soeur est moi (TV film)
État de manque (TV film)
2007 Maître qui laissait les enfants rêver, Le (TV film)
2006 Hlavní podezřelý (TV film)
2005 Papa est formidable (TV film)
2003 Changer tout (TV film)
La Bête du Gévaudan (TV film)
2002 Mademoiselle Else (TV film)
Vu à la télé (TV film)
2001 Les déracinés (TV film)
Piknik u Osirida (TV film)
2000 Anibal (TV film)
La Bascule à deux (TV film)
1998 Les moissons de l'océan (TV film)
Ça commence à bien faire! (TV film)
1997 Sapho (TV film)
1996 J'ai rendez-vous avec vous (TV film)
1994 Des enfants dans les arbres (TV film)
1993 Le Paradis absolument (TV film)
1988 Années sandwiches, Les
1985 Joy a Joan
1981 Holanďanova cesta (TV film)
1979 Qu'il est joli garçon l'assassin de papa
1977 Jullie était belle

TV seriály

2010 Co se stalo s Maud? (TV seriál)
2007 Voici venir l'orage... (TV seriál)
Troisième partie (E03)
Deuxième partie (E02)
Première partie (E01)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 L'allée du roi (TV seriál)
1994 Přísně tajná mise (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 C'est mon histoire (TV seriál)
1989 Nuits révolutionnaires, Les (TV seriál)
1986 Race for the Bomb (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)

Dokumentární

2007 L´Avenir est ailleurs

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky