foto

Jean-Marie Balembois

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 L'Affaire Bruay-en-Artois (TV film)
2007 Moi, Louis, enfant de la mine (TV film)
2005 Kam zmizel můj syn? (TV film)
2001 Alizés, Les (TV film)
La tortue (TV film)
Un coeur oublié (TV film)
2000 Dette, La (TV film)
1993 Divisé par deux (TV film)
1989 Suivez cet avion
Un père et passe
1987 Oreilles entre les dents, Les
1985 Le Diable dans le bénitier (TV film)
1984 P'tit Con
Tir à vue
1983 Circulez y a rien à voir!
Dědoušek se dal na odboj
1982 Joies de la famille Pinelli, Les (TV film)
Tête à claques
1981 Ursule Mirouët (TV film)

TV seriály

2005 Prune Becker (TV seriál)
1990 Gorille, Le (TV seriál)
Le mari de l'ambassadeur (TV seriál)
V comme vengeance (TV seriál)
1983 Život Berliozův (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace