foto

Michel Lasorne

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 L'amour tagué (TV film)
1990 Rendez-vous au tas de sable
1985 Le Diable dans le bénitier (TV film)
Passage, Le (TV film)
1984 Agenda, L' (TV film)
1983 Tout le monde peut se tromper
1982 L'honneur de Barberine (TV film)
1981 Tovaritch (TV film)
1980 Večírek

TV seriály

2007 Nováčci (TV seriál)
Otages (S02E07)
2000 Jim Knopf (TV seriál)
1997 Dobrodružství Olivera Twista (TV seriál)
1984 Une aventure de Phil Perfect (TV seriál)
1981 Histoire contemporaine (TV seriál)
1980 Susi (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky