foto

Jan Conrad

  • nar. 29.8.1910
    Polsko
  • zem. 24.2.1979 (68 let)
    Camden, London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Daphne Laureola (TV film)
1977 Moths (TV film)
1976 Madness, The (TV film)
1968 Lásky Isadory Duncanové
1965 Hrdinové z Telemarku
1962 Silent Invasion, The
The Password is Courage
1961 Long Shadow, The
Part-Time Wife
1958 Harry Black and the Tiger
The Man Who Wouldn't Talk
1957 Útěkář

TV seriály

1977 Romance (TV seriál)
1975 Quiller (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
1973 So It Goes (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 The Jazz Age (TV seriál)
1967 Angel Pavement (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Enemy of the State, An (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
1957 Destination Downing Street (TV seriál)
Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Nom-de-Plume (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace