foto

Simon Webb

  • nar. 23.6.1966 (53 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Severní pól: Na Vánoce otvíráme (TV film)
2014 Hit by Lightning
Serena
2011 Bend, The
Cyberbully (TV film)
2010 Ben Hur (TV film)
Secrets of the Mountain (TV film)
The Jensen Project (TV film)
2009 Chrám zatracených (TV film)
High Plains Invaders (TV film)
Hrozba z temnot (TV film)
Obludárium (TV film)
Písečná smrt (TV film)
2008 Ďáblova bažina
2007 Black Swarm (TV film)
Záplava
2006 Černý vdovec (TV film)
2002 42-DD
Zbytečné zločiny (TV film)
2001 Soother
2000 Live Through This (TV film)
1996 Windsorský protokol (TV film)

TV seriály

2017 Bellevue (TV seriál)
The Problem with the Truth (E06)
How Do I Remember? (E05)
2015 Nebezpečné umění (TV seriál)
2014 Vesmírná loď Ascension (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
House Hunting (S04E12)
Oh Don't You Die for Me (S04E10)
Rewind, Rewind... (S04E08)
další epizody (5)
2013 Cena za lidskost (TV seriál)
Always a Bridesmaid, Never Alive (S03E12)
If I Only Had Raw Brain (S03E11)
Your Body Is a Condemned Wonderland (S03E08)
2012 Pohřešovaný (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Partial Eclipse of the Heart (S02E12)
When I Think About You I Shred Myself (S02E09)
I've Got You Under Your Skin (S02E08)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
A Funny Thing Happened on the Way to Me Killing You (S01E13)
Going Dutch (S01E11)
Children Shouldn't Play with Undead Things (S01E08)
další epizody (6)
2005 Charlie Jade (TV seriál)
2004 Fries with That (TV seriál)
Smash (TV seriál)
2002 Galidor: Defenders of the Outer Dimension (TV seriál)
Seriously Weird (TV seriál)
2001 Nekonečný příběh (TV seriál)
2000 Live Through This (TV seriál)
1999 Vlkodlak Tommy (TV seriál)
Ztracený svět (TV seriál)
1997 The Hunger (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2001 Virtual Insanity

Herecká filmografie

TV seriály

2005 Charlie Jade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace