foto

Stéphane Cami

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Le Crime lui va si bien (TV film)
Ni une, ni deux
2017 La Soif de vivre (TV film)
2016 Qui sème l'amour... (TV film)
2015 Ange et Gabrielle
Chic !
2014 Des Roses en Hiver (TV film)
2013 C'est pas de l'amour (TV film)
2012 Nom de code: Rose (TV film)
2011 La Grève des femmes (TV film)
Mystère au Moulin Rouge (TV film)
2010 Au bas de l'échelle (TV film)
Dva pitomci z Paříže
2009 Inkognito
2008 Made in Italy
2007 Cerfs-volants, Les (TV film)
Zeptej se nejdřív dětí
2006 Tygrova brigáda
2003 Dissonances
1997 Bruits d'amour
1993 Hélène traverse la Manche

TV seriály

2020 Peur sur le lac (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2019 Soupçons (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Kepler(s) (TV seriál)
Au pays qui te ressemble (E06)
Au bord de l'abîme (E05)
Sous le projecteur (E04)
další epizody (6)
Qu'est-ce qu'on attend pour être heureux ? (TV seriál)
Bonne Année (E06)
Les Boules (E05)
Peut Mieux Faire (E04)
další epizody (6)
2015 Le Mystère du lac (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Le Passager (TV seriál)
Orphée (E06)
Oedipe (E05)
Ouranos (E04)
další epizody (6)
2013 Détectives (TV seriál)
Contre-enquête (S01E06)
Pot de miel (S01E04)
Jeu de piste (S01E02)
další epizody (4)
2010 Ma femme, ma fille, 2 bébés (TV seriál)
Penzion Edelweiss (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky