foto

Larry Cross

  • nar. 25.12.1913
    Nova Scotia, Kanada
  • zem. 29.6.1976 (62 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Vítr a lev
1974 Dům plný diamantů
1973 Baxter
Embassy
1970 The Kremlin Letter
1967 Battle Beneath the Earth
Hraběnka z Hongkongu
The Man Outside
1965 Carry On Cowboy
1963 Girl Hunters, The
Sicilians, The
Vítězové
1962 Stranglehold
1961 Court of Mystery (TV film)
1957 The Good Companions
Time Lock
1956 Raiders of the River
Wicked as They Come

TV seriály

1974 Dial M for Murder (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Sherlock Holmes (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Echo Four Two (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1957 Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Assignment Foreign Legion (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
Sailor of Fortune (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace