foto

Fred Wood

  • nar. 26.10.1922 (96 let)
    Rotherhithe, London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Tajný agent
1995 Červencová slavnost
1993 Hodina prasete
1991 Robin Hood: Král zbojníků
1990 Bratři zločinu
1989 Jindřich V.
1987 Withnail a já
1986 Car Trouble
1985 Morons from Outer Space
Pyramida hrůzy
1984 1984
Závod se smrtí
1983 Superman 3
1982 Gándhí
Nemocnice Britannia
1981 History of the World: Part I
Klub příšer
Souboj Titánů
1980 Sloní muž
Superman 2
1977 Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje
Žvahlav
1975 Dobrodružství mladšího a chytřejšího bratra Sherlocka Holmese
Hennessy
1974 Pouto nejsilnější (TV film)
Vzpoura mutantů
1973 Carry On Girls
Love Thy Neighbour
Mackintoshův člověk
Oživlé zlo
Steptoe and Son
Steptoe and Son Ride Again
Urážka
1972 Alf Garnett Saga, The
Demons of the Mind
Osudová hlídka
Papežka Jana
Podivuhodný pan Blunden
Pás cudnosti
Tales from the Crypt
Zběsilost
1971 A teď něco úplně jiného
Carry On at Your Convenience
Dad's Army
Dcery zla
Já, zrůda
Lust for a Vampire
Quest for Love
1970 Cromwell
Ještě jednou
Scrooge
Volání smrti
1969 Bitva o Británii
Dokud nás smrt nerozdělí
Krásky v černých punčochách
1968 Curse of the Crimson Altar
Její pomsta
The Anniversary
1967 A Challenge for Robin Hood
Charlie Bubbles
Herostratus
Mister Ten Per Cent
Nikdy nezapomenu jeho jméno
Robbery
1966 Daleks' Invasion Earth: 2150 A.D.
Dracula: Prince of Darkness
Eye of the Devil
Press for Time
Three Hats for Lisa
Zvětšenina
1965 Carry On Cowboy
Hrdinové z Telemarku
I've Gotta Horse
Joey Boy
Ligeina hrobka
Operace Crossbow
Rotten to the Core
Strangler's Web
Studie strachu
The Liquidator
1964 Becket
Father Came Too!
Frankensteinovo zlo
Perný den
The Secret of Blood Island
1963 Heavens Above!
Hide and Seek
Hrdina malého světa
Siege of the Saxons
Srdečné pozdravy z Ruska
The Kiss of the Vampire
1962 Andělé spásy
Band of Thieves
Captain Clegg
I Thank a Fool
Takové milování
1961 Gorgo
Konga
Snake Woman, The
What a Whopper!
1959 Myš, která řvala
1957 Yangtse Incident: The Story of H.M.S. Amethyst
1954 Beau Brummell
1947 Master of Bankdam
1946 Gaiety George
Piccadilly Incident

TV seriály

1992 Gone to Seed (TV seriál)
1984 Ellis Island (TV seriál)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Úklid (S04E06)
1979 Minder (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1972 Madigan (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace